رفع مشکل iMessage و هدر رفتن مبلغ شارژ سیم کارت

0

هدر رفتن شارژ سیمکارت

در بعضی از انجمن ها،خیلی از کاربرها از اینکه شارژ سیمکارت هدر میرفت یاقبض هایی با مبالغ بیشتر از گذشته برایشان ارسال میشد، شکایت داشتند . متاسفانه برخی از دوستان بدون اینکه برای اطلاعات شخصی کاربر ارزشی قائل شوند،یا راه ساده تر را پیدا کنند،برای هر مورد از اشکالاتی که برای دستگاه پیش میاد،راه ریستور را پیشنهاد میدهند یابه قول معروف گره ای که بادست باز میشه رو با دندون باز میکنند.


موضوع رو پیگیری کردم،تقریبا ۹۰ درصد ازکاربران گزینه iMessages و FaceTime در تنظیمات دستگاهشان فعال بوده و وقتی دستگاه را خاموش ومجدد روشن میکردند،یابه هرحالت دیگه،سوالی مبنی برفعال سازی فیس تایم یا آی مسیج دریافت وبدون اطلاع سوال روتایید می کردند . خب قضیه چیه ؟


قضیه از این قرار است که با تایید کردن سوال،دستگاه شما پیامی مبنی بر تایید کردن سرویس آی مسیج یا فیس تایم را برای اپل ارسال میکرده،چون شماره اپراتور های ایران برای اپل بسته شده،جوابی از طرف سرور های اپل دریافت نمیکند و پیام به صورت تکرار ارسال میشود تا زمانی که شما مجدد با پیام رو به رو شوید و درخواست را لغو کنید .هزینه های زیاد به این دلیله که پیام بین المللی هست وهزینه هر پیام ۱۴۰ تومان از شارژ مشترک کسر یا به قبض مشترک اضافه شده.?متاسفانه خودم هم همین مورد رو داشتم.?

خب برای رفع این موضوع مراحل زیر را دنبال کنید :

راه اول :

۱- به قسمت تنظیمات Messages برید و iMessage را غیر فعال کنید

۲- به قسمت تنظیمات FaceTime برید و FaceTime را غیر فعال کنید

۳- حالت Airplane Mode را فعال کنید وبعد از اون Wi-Fi رو روشن کنید تابه اینترنت متصل شوید

۴- به قسمت تنظیمات Messages برید و iMessage رو فعال کنید،بر روی Use your Apple ID for iMessage تپ کنید و با اپل آی دی خود وارد شوید

۵- به قسمت تنظیمات FaceTime برید و FaceTime را نیز فعال کنید

۶- حال حالت Airplane Mode را غیر فعال کنید،کمی منتظر بمانید تا ارتباط سیم کارت برقرار شود وسوال زیر پرسیده شود

img_1597

۷- سوال را Cancel کنید وبه تنظیمات Messages برگردید

۸- گزینه Send & Reveive را انتخاب و روی اپل آی دی تپ کنید و Sign Out رو انتخاب کنید

۹- به تنظیمات FaceTime برگردین و روی اپل آی دی تپ کنید و Sign Out رو انتخاب کنید

۱۰- دستگاه را ریستارت کنید

اگر پس از بالا آمدن دستگاه وبازکردن لاک اسکرین،مجدد پیامی مشابه تصویر دریافت کردین،Cancel کنید و راه دوم رو تست کنید


راه دوم :

مراحل را تا شماره ۷ انجام دهید

حال از  تنظیمات Messages و FaceTime هر دو را غیر فعال کنید ومجدد ریستارت کنید

اگر پس از بالا آمدن دستگاه وبازکردن لاک اسکرین،مجدد پیامی مشابه تصویر دریافت کردین،Cancel کنید و راه سوم رو تست کنید


راه سوم :

در دیوایس خودتون به مسیر زیر بروید و تنظیمات شبکه رو ریست کنین :

Settings > Reset > Reset Network Settings

اشتراک:

درباره نویسنده

نظر خود را بیان کنید