برای ذخیره عکس های آیفون تان این اشتباه را نکنید!!

0

یک اشتباه بزرگ در نگهداری عکس های آیفون

از آن جایی که عکس ها اطلاعات مهمی برای شما هستند در این قسمت با آیدی ساز همراه باشید تا یک سو تفاهم بزرگ درباره نگهداری عکس ها برای شما برطرف کنیم.

اگر عکس های شما مهمترین اطلاعات در دستگاه شما نباشند اما جز مهمترین ها هستند به همین دلیل باید سعی کنید تا کاری نکنید که ناخودآگاه باعث پاک شدن آن ها شوید.موضوعی که دراین بخش می خواهیم به آن بپردازیم یک قابلیت جدید است که گاهی باعث پاک شدن عکس های شما می شود.

ذخیره عکس

همان طور که می دانید از ios به بالا در دستگاه های اپل یک بخش جدید با نام recently Delete در Camera Roll اضافه شده است که عکس ها بعد از پاک شدن به این پوشه می روند تا اگر اشتباهی عکسی را پاک کرده باشید دوباره بتوانید آن ها را باز گردانید.اما شما باید به این نکته هم توجه داشته باشید که عکس های داخل این پوشه را نمی توانید به داخل کامپیوتر انتقال دهید مگر اینکه دوباره آن ها به پوشه اصلی بازگردانید.

اشتباه بزرگی که عده ای مرتکب می شوند این است که عکس ها را پاک می کنند و با گمان اینکه این عکس ها همیشه در پوشه پاک شده ها ( Recently Delete ) می مانند، خیالشان راحت است اما متاسفانه خبر بد برای اسن اقراد این است که این پوشه عکس های پاک شده را تنها به مدت 30 روز نکهداری می کند و در صورتی که از مدت نکهداری یک عکس یا فیلم 30 روز شود دستگاه به طور خودکار آن را پاک کرده و دیکر نمی توانید آن ها بازگردانید.

نکته مهمی که باید به آن توجه کنید این است که شما از پوشه پاک شده نمی توانید برای نگهداری عکس ها استفاده کنید و این پوشه تنها برای بازگزدانی عکس هایی است که به طور اشتباه پاک کرده اید بنابراین اگر عکس مهمی در این پوشه دارید فورا آن را به پوشه اصلی بازگردانید.

بروزرسانی

 

اشتراک:

درباره نویسنده

نظر خود را بیان کنید